İLÇEMİZİ EKONOMİK VE SOSYAL YÖNDEN KALKINMASI İÇİN YÜKLENMİŞ OLDUĞUMUZ GÖREVİ GÖNÜLDEN YAPMAYA ÖZEN GÖSTEREREK 7/24 HİZMET ETME AŞKIYLA ÇALIŞMAYA AZİMLE DEVAM EDİYORUZ.
Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin KOZAN, Korgun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat FİLİZ, OSB Müdürü Harun ŞAHİN ve Kuzka İl Kordinatörü Mahmut Oral TAŞCI ile birlikte 1.Gün Çankırı Vakfı Başkanlığı, Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanlığı, İkitelli OSB Müdürlüğü ve Bölgemiz işletmesi Gürmak Demiryolu firma sahibini, 2. Gün Çorap Sanayicileri Derneğini ziyaret ederek; Korgun Organize Sanayi Bölgemizin geliştirilmesi, yeni yatırımlar yapılması, ilçemiz ve OSB’nin tanıtımı, yatırım ortamı hakkında bilgilendirme ve ilimizdeki sanayicilerin tedarik zincirini geliştirmesi için fikir alışverişinde bulunmuşlardır.

İlgi alaka ve samimi misafirperverliklerinden dolayı ziyaret ettiğimiz sanayilerimize çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

BAŞKANIMIZ
İMAR PLANI