İLÇEMİZDE 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.
Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde saygı ile andık.
Anma Programına Sayın Kaymakamımız Göksel YÜKSEL, Daire Amirleri, Kamu Kurum ve kuruluşları çalışanları, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.
Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümü münasebeti ile yapılan anma programı bugün saat 09:00’da Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Saat 09:05’de 2 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunması ile Hükümet Konağı önündeki program son buldu.
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeni ile Saat 09:30’da Belediye Düğün Salonunda başlayan programda Atatürk’ün Hayatı, Atatürk konulu şiirler okundu. Kompozisyon, şiir ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödüller verilerek program sona erdi.

BAŞKANIMIZ
İMAR PLANI