BELEDİYEMİZE YENİ ÇÖP TOPLAMA ARACI ALDIK.
   Belediye olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan çöp toplama aracı talebinde bulunmuştuk. Milletvekillerimiz ve Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanımızın destekleri ile Bakanlık tarafından Belediyemize 110.000,00.- (yüzonbinlira) TL. hibe gönderildi.
     Gelen para ile otomatik şanzımanlı araç üzerine, 8m3'lük modern bir çöp toplama aracı yaptırdık.
   Bu aracın Belediyemize alınmasında destek veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na, İl Milletvekillerimize ilçemiz adına tekekkür ederiz.
      Yeni çöp toplama aracımız ilçemize hayırlı olsun.

Halil ÖZ
                                                                                            Belediye Başkanı

Fotoğraflar için lütfen tıklayınız....

3212 kez okundu