BELEDİYEMİZE YENİ İTFAİYE ARACI ALDIK.
Yaz aylarında ovamızda ve tren yolunun geçtiği yerderde çıkan yangınlar büyük hasarlara yol açmaktadır. Yol olmayan yerlerde itfaiye arazözleri yangınları söndürmede etkisiz kalmaktadır.
Bu nedenle; arazide etkili olabilecek şekilde traktöre bağlı 2 adet su tankeri yaptırdık. Üzerlerinde bulunan pompalar itfaiye araçlarında olduğu gibi basınçlı su sıkarak, yangınlara etkili müdahale etmeyi sağlıyor.
Belediyemiz imkanları ile yaptırdığımız araç ile ev ve ovada meydana gelen yangınlara daha kısa sürede ve etkili müdahele etmeyi amaçlıyoruz.
Göreve geldiğimiz zaman 5 ton olan itfaiye kapasitesini yeni yaptırdığımız araç dahil olmak üzere 22 tona çıkarmış bulunuyoruz.
Yeni aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.

Halil ÖZ

Resimler için lütfen tıklayınız...

Tebrik     10/06/2014 00:02

İlçemie hayırlı olsun.İnşallah yangın gibi felaketler olmaz,bu araçlarda bol bol istirahat eder.Emeği geçenlerden Allah raı olsun.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Misafir -

BAŞKANIMIZ